Corals Infantils

A les corals infantils, fomentem el treball en equip, l’escolta activa, l’emissió de la veu i l’afinació. Amb els més petits el repertori es basa sobretot en cançó tradicional catalana, treballant molt l’afinació i l’expressió, incloent el moviment i el gest que acompanya la música.

A mida que es van fen grans, treballen un repertori variat, però sempre cercant la màxima qualitat interpretativa i treballant la correcta emissió de la veu. Amb moviment i expressivitat a l’escenari, fa de la música una experiència vital, incloent acompanyaments instrumentals dels mateixos cantants.

Les corals infantils estan federades al Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), i participen de les seves activitats.

La Coraleta

Horaris d’assaig:
dimecres de 17h15 a 18h.
Dirigeix:
Núria Suñé

Coral Infantil mitjans

Per a infants de 7 a 9 anys

Horaris d’assaig:
dimecres de 18h a 18h45
Dirigeix
Núria Suñé

Coral Infantil Grans

A partir de 10 anys

Horaris d’assaig:
dimecres de 18h a 18h45.
Dirigeix
Maria Carretero

Vols cantar amb nosaltres?

La coral està oberta a qualsevol que tingui ganes de cantar i passar-ho bé en un grup dinàmic i obert, on es treballa molt la consciència corporal, l’emissió de la veu i l’afinació. No es requereixen coneixements musicals, però aquests s’aniran adquirint al llarg dels assajos, amb el seguiment de partitures, l’expressió musical i el treball coral d’empast de les veus.

DARRERES NOTÍCIES DE LES CORALS INFANTILS

GRUPS CORALS

Corals infantils
Corals infantils
Coral Contrapunt Jove
Coral Contrapunt Jove
Coral Contrapunt d'Adults
Coral Contrapunt d'Adults

Start typing and press Enter to search