Aránzazu García

    Va fer els estudis superiors de cant a l’ESMUC amb la Mireia Pintó i de  grau mitjà de violoncel al Conservatori professional d’Elda i Elx. Va fer el Màster de Natura Imposta (foniatria) amb Mª Candelaria Fernández Joseph.  

    Ha realitzat cursos de perfeccionament i Masterclass amb Francesca Roig, Jordi Domenech, Josep Bros, Lynne Dawson, Teresa Berganza, Francisco Poyatos, Pep Surinyac, Alan Branch, Marta Almajano, Kamal Kant, Paco Ortiz.

    Com a solista ha cantat el Requiem de Mozart, Stabat Mater de Pergolesi,  Elias de Mendelssohn, Salve Regina de Rossell, Magnificat de Vivaldi, Gloria de Vivaldi, Messiah de Händel. Va realitzar el paper de “Madame Crissy” en Diàlegs de Carmelites (Poulenc) i “Cherubino” en les Noces de Fígaro (Mozart). Va formar part del espectacle “Òpera Flamenco”. Ha fet nombrosos recitals amb repertori des del renaixement fins el segle XX, a Catalunya i a la Comunitat Valenciana.

    Sovint col·labora amb el cor del Gran Teatre Liceu. Va formar part del cor Amics de l’Òpera de Sabadell. Ha format part del cor, en l’enregistrament de l’òpera de Caldara “Il più bel nome” sota la direcció d’Emilio Moreno, amb el Concert Espanyol. Actualment treballa com a artista, creadora i directora dels espectacles “L’escala de Veu” (Amb l’escriptor C.G.Bernabé) i “Alma Bohemia.