Sortida familiar 2017

L’AMPA de Contrapunt està preparant una sortida familiar per al cap de setmana del 4-5 de febrer de 2017. Anirem a la casa de colònies de Mas Batllori (Cornellà del Terri – Girona) on a més de gaudir de l’entorn i fer alguna passejada, repetirem l’experiència “orquestra en família” de ja fa uns anys, on tots els participants a la sortida podran formar part d’una orquestra tocant el seu instrument si ja en toquen algun, i si no, és el moment d’iniciar-se! Amb instruments orff, teclats, o altres recursos musicals integrarem tots els components per fer música plegats. No us ho deixeu perdre i aneu reservant el cap de setmana a la vostra agenda.

El preu de la sortida és de 38€ per adult i 29€ nens fins 14 anys pels socis de l’AMPA (alumnes, pares i mares i germans), i de 45€ adults i 36 € nens fins 14 anys pels no socis de l’AMPA (amics, o altres familiars). El preu inclou l’allotjament, el berenar i sopar del dissabte i l’esmorzar i dinar del diumenge.

Per apuntar-se cal dir-ho a la secretària de l’escola i abonar l’import corresponent abans del 18 de gener de 2017. Un cop pagades les entrades no es retornarà el preu si no es pot venir, atès que la casa de colònies ens demana una reserva en funció del nombre de persones que s’hi allotgin.

Us hi esperem!

Darreres entrades