Llenguatge Musical i Formació Reglada

Llenguatge Musical

El nostre concepte del llenguatge musical va més enllà de la memorització-repetició. Amb els nostres propis llibres, que hem elaborat segons les necessitats educatives, i cada cop més amb les eines informàtiques que la tecnologia posa al nostre abast, volem fer un aprenentatge útil i integrat en la descoberta instrumental i vocal. El llenguatge musical és l’eina per entendre la interpretació i tenir recursos en la seva creació. L’oïda, l’afinació i el ritme són els pilars bàsics que, ajudats dels conceptes teòrics, desenvolupem a l’aula.

Ballmanetes

Per a nadons d’entre 0 i 2 anys

Mètode

Per a infants de 0 a 2 anys, acompanyats de pares i mares. El Ballmanetes és una manera de relacionar-se amb els nens a través de la música, el cant, el ritme i el moviment. Els petits es familiaritzen amb les cantarelles i les vinculen als moments alegres i al joc amb els pares. També coneixen altres nens i ho comparteixen amb ells, fent-ne una experiència enriquidora per a tots.

Horaris

Dijous de 17:15 a 18:15

Iniciació

Per a infants de 3 anys

Mètode

Els nens i nenes de 3 anys s’inicien a la música de manera intuïtiva, amb jocs i cançons amb la finalitat d’adquirir els primers conceptes musicals.

Horaris

Dimarts de 17:15 a 17:45, i dimecres de 17:15 a 18h.

Bàsic

Per a infants d’entre 4 i 7 anys

Mètode

A partir dels 4 anys oferim quatre cursos, on progressivament i de manera adaptada a l’edat dels infants, es treballen els conceptes bàsics de la música: l’afinació, el ritme, l’interès per escoltar activament i el coneixement dels instruments musicals. Es treballa la grafia musical i la lectura, i en acabat el cicle, els infants estan preparats per començar el cicle de Grau Elemental.

Horaris

Consulteu a secretaria.

Formació reglada

A Contrapunt podeu optar per una formació reglada (que implica l’obligatorietat d’algunes assignatures, però us garanteix la formació necessària per a poder accedir més endavant a la professionalització o als estudis a conservatoris), o bé per un ensenyament personalitzat.

Grau elemental

4 cursos

Mètode

Per a començar a estudiar música amb 8 anys o més

Horaris

Consulteu a secretaria.

Accés al Grau Professional

Preparació per al Conservatori

Mètode

Us preparem per a realitzar les proves d’accés al Conservatori, o si ho preferiu podeu seguir els vostres estudis de Grau Professional (fins a 4rt) a Contrapunt.

Horaris

Consulteu a secretaria.

Grau Professional

Per a estudiants que vulguin obtenir el Títol Professional de Música o profunditzar en la seva formació

Cicles

  • 1r cicle (1r-2n)
  • 2n cicle (3r-4rt)
  • El 3r cicle (5è i 6è) l’heu de cursar en un Conservatori per a obtenir la titulació de Grau Professional. Si aquesta és la vostra fita, us prepararem per a les proves d’accés a conservatori.

Horaris

Consulteu a secretaria.

Start typing and press Enter to search