INSTRUMENTS I CANT

Instruments

L’aprenentatge de l’instrument es realitza habitualment en classe individual, on cada alumne fa la seva evolució particular i personal. No seguim una metodologia generalitzada per a tots els alumnes, donat que cal despertar les diverses inquietuds de manera distinta. El nexe en comú entre tots ells s’aconsegueix a l’aula de llenguatge musical, que va estretament relacionada amb l’instrument, i també en les formacions instrumentals.

Piano
Guitarra clàssica
Violí
Viola
Violoncel
Contrabaix
Flauta travessera

Saxo
Clarinet
Trompeta
Bateria
Guitarra elèctrica
Baix elèctric

basic

CANT I EDUCACIÓ DE LA VEU

Pots venir a cantar, però també a tenir cura de la teva veu; aprendre a emetre els sons de manera natural i sense perjudicar l’aparell fonador, treballant la respiració i la posició corporal.

Cant clàssic
Cant modern
Foniatria: mètode Natura Imposta

micro

FORMACIONS INSTRUMENTALS

projecte big band

Mètode

El projecte big band està obert a instrumentistes de vent i percussió. Ideal per a interpretar estils musicals com dixie, blues, temes de pel·lícules i estils diversos propers a aquests.

Dia d’assaig

Consulteu a secretaria.

bigband

ORQUESTRA DE GUITARRES

Mètode

L’orquestra de guitarres està formada per la majoria d’alumnes de guitarra de Contrapunt, que hi comencen des de que tenen unes nocions bàsiques per poder tocar. Dirigeix l’orquestra Rafael Martín.

Dia d’assaig

Divendres de 17:15 a 18h.

orquestra-guitarres

ORQUESTRA DE CORDA

Mètode

L’orquestra de corda la dirigeix Xavier Garriga, i inclou la família de corda i teclat de Contrapunt. Toquen obres clàssiques i adaptacions de música de pel·lícula entre d’altres.

Dia d’assaig

Divendres de 17:15 a 18:00.

Escolta l’orquestra AQUÍ

orquestracorda

ORQUESTRA SIMFÒNICA

Mètode

L’orquestra simfònica es reuneix puntualment, amb la plantilla de l’orquestra de corda i tots els instrumentistes de l’escola (corda, vent i percussió) que vulguin participar del projecte. Es preparen particel·les de l’obra a treballar segons el nivell dels participants i s’ofereix en concert per Nadal o per final de curs. Dirigeix l’orquestra Xavier Garriga.

Dia d’assaig

A convenir per a cada projecte.

simfonica

COMBO

Mètode

Els grups de combo es formen a partir d’instrumentistes que es vulguin iniciar en la música moderna i el jazz; tots els instruments hi tenen cabuda, i també el cant. Dirigeix els grups de combo en Rai Ferrer.

Dia d’assaig

Consulteu a secretaria.

combo