La coral d’adults celebra 10 anys

Amb un concert d’aniversari, la Coral Contrapunt d’Adults celebra 10 anys cantant plegats. Serà el proper diumenge 3 de juny, a la sala d’actes de l’Arxiu Municipal, i comptarà a més de la plantilla de cantants actual, amb algunes actuacions que inclouran als ex-cantaires que han passat pel cor durant aquests anys. Acompanyats de Pep Romaguera a la guitarra, Rai Ferrer al baix, Albert Mallorca a la bateria i Xavier Garriga al piano, ens oferiran una primera part dedicada al pop-rock català. A la segona part del concert, s’afegiran els antics cantants per fer un recorregut pels temes més significatius de la història del cor.

La Coral Contrapunt d’Adults va començar a cantar a proposta d’alguns pares d’alumnes de l’escola de música, que veient cantar els seus fills es van animar també a formar part d’un cor i gaudir de la música. Amb el temps, la coral va anar engrescant a d’altres persones sense vinculació amb en centre, i actualment està formada per una trentena de cantaires, de Malgrat i localitats properes.

La filosofia del cor és sempre, en primer lloc, gaudir de la música: fer de l’assaig una estona agradable, on el treball en equip i la bona companyonia serveixin per treballar un repertori variat, amb bon rotllo però amb exigència per assolir la interpretació que requereixen les obres. Això ha portat a l’evolució del que, passats deu anys, és ara la coral. I per molts anys més!

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search