Coral Contrapunt d'Adults

logotip-cor-jove

La Coral Contrapunt d’Adults comença a cantar al 2007, com a iniciativa d’un grup de pares i mares d’alumnes de l’Aula de Música Contrapunt. Ben aviat el cor s’obre a cantaires sense cap vinculació a l’escola, però amb ganes de cantar i participar de les seves activitats. Forma part activament de la vida cultural de Malgrat, i treballa un repertori obert i variat, amb la inclusió d’algunes obres amb acompanyament instrumental.

El cor ha cantat a Barcelona, convidats per la coral Mar-Ainur, a Pujals dels Cavallers per a la festa major, i al Xococoncert que celebra la coral de Vacarisses. També ha obtingut el primer premi en la I Trobada Coral d’Argimon, en la categoria de veus mixtes, i ha actuat conjuntament amb la Coral Polifònica de Blanes. Ha participat en trobades corals a Arenys de Munt, Santa Susanna, al mateix Malgrat…

Ha organitzat els concerts Combo&Coral, al bar musical El Quijote de Malgrat i també a la sala de La Barretina Vermella, i ha participat des dels seus inicis en el tradicional Concert de Nadales en benefici de Càrites Malgrat, junt amb totes les corals de Contrapunt.

Vols cantar amb nosaltres?

La coral està oberta a qualsevol que tingui ganes de cantar i passar-ho bé en un grup dinàmic i obert, on es treballa molt la consciència corporal, l’emissió de la veu i l’afinació. No es requereixen coneixements musicals, però aquests s’aniran adquirint al llarg dels assajos, amb el seguiment de partitures, l’expressió musical i el treball coral d’empast de les veus.

 

Horaris d’assaigs

Dijous de 19:30 a 21h.

 

DARRERES NOTÍCIES DEL LA CORAL CONTRAPUNT D’ADULTS

GRUPS CORALS

La Coraleta
La Coraleta
Coral Contrapunt Infantil
Coral Contrapunt Infantil
Cor Jove Contrapunt
Cor Jove Contrapunt
Coral Contrapunt d'Adults
Coral Contrapunt d'Adults