AMPA

L’Associació de Mares i Pares de l’Aula de Música Contrapunt es crea paral·lelament a l’escola, ja que aquesta neix de la unió del treball de pares i professors. Sempre molt present en tots els actes i concerts, l’AMPA organitza sopars populars, refrigeris a la sortida dels concerts, espectacles, sortides en família… sempre atenta a les necessitats de l’alumnat i fent que l’escola sigui un punt de trobada per a famílies que tenen en comú el gust per la música.

Cada any, l’AMPA subvenciona els llibres de llenguatge de Grau Elemental que es reparteixen als alumnes; organitza el caga-tió per als més petits per Nadal, i també participa a la Fira de Sant Nicolau, per la festa major d’hivern, amb una parada de vesc i planta ornamental nadalenca. També s’encarrega dels obsequis que es fan als participants de la Mostra de Composició de Sant Jordi, i ha creat un banc de samarretes per intercanviar els uniformes de les corals.

La junta de l’AMPA és dinàmica i formada per diverses persones que posen a disposició el seu temps; no obstant, també hi ha un banc de pares i mares que, tot i no formar part de la junta, s’animen a donar un cop de mà en actes puntuals, tot plegat passant-ho bé i en bona companyia!

COL·LECIÓ DE CONTES AMB CD

Recentment l’AMPA de l’escola ha finançat l’adquisició de la col·lecció ‘Històries de instruments’ de l’editorial Bellaterra Música  per oferir-la en préstec a tots els alumnes de l’escola.

Es tracta d’una col·lecció de contes il·lustrats amb CD que pretenen presentar i donar a conèixer, de manera didàctica i divertida, els diferents instruments musicals.

Els contes fan referència a una història protagonitzada per nens i nenes que descobreixen diferents instruments i comparteixen, a través de la música, diferents històries i aventures.

Sobre les músiques que apareixen al CD, volem destacar que són obres conegudes i representatives de cada instrument, seleccionades i enregistrades especialment per a aquest projecte.

Les condicions de préstec són si sou socis de l’AMPA, donar el vostre nom, deixar un dipòsit de 5 €  a la secretària de l’escola, i tornar-lo abans de 15 dies. El dipòsit el recuperareu en retornar el llibre-CD.

Els que no siguin socis de l’AMPA, hauran de pagar un preu de 5 € cada cop que vulguin demanar un llibre en préstec, import que no es retornarà.

Demaneu-li més informació a la Lucia.

Esperem que us agradi la col·lecció!

SORTIDA FAMILIAR 2017

L’AMPA de Contrapunt està preparant una sortida familiar per al cap de setmana del 4-5 de febrer de 2017. Anirem a la casa de colònies de Mas Batllori (Cornellà del Terri – Girona) on a més de gaudir de l’entorn i fer alguna passejada, repetirem l’experiència “orquestra en família” de ja fa uns anys, on tots els participants a la sortida podran formar part d’una orquestra tocant el seu instrument si ja en toquen algun, i si no, és el moment d’iniciar-se! Amb instruments orff, teclats, o altres recursos musicals integrarem tots els components per fer música plegats. No us ho deixeu perdre i aneu reservant el cap de setmana a la vostra agenda.

El preu de la sortida és de 38€ per adult i 29€ nens fins 14 anys pels socis de l’AMPA (alumnes, pares i mares i germans), i de 45€ adults i 36 € nens fins 14 anys pels no socis de l’AMPA (amics, o altres familiars). El preu inclou l’allotjament, el berenar i sopar del dissabte i l’esmorzar i dinar del diumenge.

Per apuntar-se cal dir-ho a la secretària de l’escola i abonar l’import corresponent abans del 18 de gener de 2017. Un cop pagades les entrades no es retornarà el preu si no es pot venir, atès que la casa de colònies ens demana una reserva en funció del nombre de persones que s’hi allotgin.

Us hi esperem!

Start typing and press Enter to search